Reacties van onze klanten…

Het traject heeft mij antwoord gegeven op de vraag die ik had bij het begin van onze sessies. Het heeft mij richting gegeven en meer vertrouwen in mijn eigen kunnen. Het heeft me inzicht gegeven in de voor mij belangrijke voorwaarden in een baan. Het contact met de coach heb ik als heel persoonlijk en prettig ervaren. Hierdoor was het voor mij mogelijk om open en eerlijk te kunnen vertellen over mezelf. Daarnaast was het heel prettig dat de coach altijd snel reageerde op tussentijdse vragen’

‘De uitgebreide test met de sparringsessies met de coach daarna hielp om scherp te krijgen welke richting ik vervolgens moest gaan zoeken’

‘Ik heb dit coachtraject als erg positief ervaren. Van meet af aan was er een krachtige insteek vanuit het positieve. Vanuit wat ik zelf als doel stel. Dit wordt overgoten met een grote scheut nuchterheid en niet te vergeten humor’

‘What you see is what you get. De aanpak is nuchter en helder. Je relativeringsvermogen is groot en jij zet net dat stapje extra om mij ‘bij de les’ te houden’

                                      

‘Het inzicht wat ik kreeg heeft lang nagedreund. Gelukkig was dit al in het begin zodat dit kon landen en ik het in het juiste perspectief kon plaatsen. Dit heeft me vleugels gegeven’

‘Ik heb het zelf gedaan en daar waar nodig was er super begeleiding, echt SAMEN dus!’

‘Heb goede gesprekken gehad, mijn ogen zijn geopend. Als twijfelaar blijft het moeilijk, maar ik heb nu wel een beter inzicht van wat er wel en niet bij mij past’

‘Ik heb het traject als heel prettig ervaren. De coach was erg betrokken en probeerde op alle vlakken mee te denken met het zoeken naar een oplossing of een richting.’

‘Een mooi traject met een fijne coach die je vanaf het eerste moment op je gemak stelt en goed begeleidt. Een aanrader voor iedereen die even bewust stil wil staan bij zijn/haar duurzame inzetbaarheid’

‘Het is een fijn en prettig coachtraject, waarbij de inzet bij jezelf ligt met ondersteuning van de coach. Er wordt gekeken naar de behoeften van de persoon en hier wordt dan goed op ingegaan’

‘Mijn plan B is realistisch en klaar! Stel dat mijn huidige functie komt te vervallen dan weet ik wat ik allemaal nog meer kan en wil maar weet ik vooral ook waar ik blij van word’ 

‘Ik heb meer inzicht gekregen in de voor mij belangrijkste voorwaarden in mijn werk om met plezier mijn werk te kunnen doen en gelukkig te zijn binnen mijn werk’

‘Ik heb inzicht gekregen in de sollicitatieprocedure (CV, brief, sollicitatiegesprek) en dit heeft mij het inzicht gegeven dat ik meer kan dan ik voor mogelijk hield’ 

‘Geen standaard programma, maar een op maat gemaakte begeleiding die zeer goed aansloot bij mij als persoon’

‘Ik heb een bevestiging van mijn kwaliteiten, interesses en drijfveren gekregen d.m.v. loopbaanscan. En kan/durf te benoemen wat mijn sterke en minder sterke kanten zijn. Ik kreeg inzicht wat er op de arbeidsmarkt speelt en welke vacatures me aanspreken. Weet hierdoor ook wat mijn plan B is.’ 

‘Het coachtraject heb ik als zeer positief ervaren, het was leerzaam, gaf me inzicht. Geen druk, ontspannen en fijn de tijd gekregen om mijn opdrachten te maken tussen de contacten/afspraken door.’

‘Gaande het proces om plan B in kaart te brengen zijn er al mooie nieuwe uitdagingen op mijn pad gekomen’

‘Ik heb het coachtraject als erg fijn en heel nuttig ervaren. De opdrachten waren goed uitvoerbaar en gaven veel inzicht in wat ik wel en niet leuk vind in een functie, vooral ook voor de langere termijn.’

‘De conclusies die je hebt getrokken uit mijn loopbaanscan hebben mij al veel nieuwe inzichten gegeven; de rode draad door mijn loopbaan. Verder hebben onze gesprekken over mijn gemaakte opdrachten mij een goed beeld gegeven wat voor werkzaamheden bij mij passen en waarom andere werkzaamheden/functies mij op het eerste gezicht interesseren, maar waarom die op de lange termijn niet bij mij passen. Ook heeft jouw hulp bij het opstellen van een cv en een motivatiebrief bijgedragen aan mijn persoonlijke kracht. Ik ben veel zekerder over mijn motivatie voor een bepaalde functie en kan dit ook in woorden beschrijven in een cv en motivatiebrief en overbrengen tijdens een sollicitatiegesprek.’

 

Bleanded Eindhoven

Hedwig

Refelingse Erven 32

5672 TE Nuenen

 

Bel of app:
06 54 91 81 09 (Hedwig)

06 53 55 60 03 (Yvonne)

Bleanded Tilburg

Yvonne 

St. Josephstraat 135

5017 GG Tilburg 

 

Hedwig

Noordstraat 36

5038 EJ Tilburg

 

 

Volg ons