Coaching…

Soms loop je in het werk en/of thuis tegen knelpunten aan waar je zelf niet goed uit kunt komen. Zaken waarbij je leidinggevende je moeilijk kan helpen of die je liever niet bespreekt en waar een coach van buitenaf kan zorgen voor hulp en een frisse blik. Onze coaches hebben veel kennis van en ervaring met diverse werkgerelateerde thema’s zoals:

  • Het verlagen van stressgevoelens
  • Omgaan met een hoge werkdruk
  • Werk-privébalans
  • Het vergroten van zelfvertrouwen
  • Het verbeteren van de communicatie met collega’s, klanten en leidinggevende en anderen in je omgeving
  • Terugkeer op het werk na een ingrijpende levensgebeurtenis
  • Assertiever en met meer effect communiceren
  • Omgaan met perfectionisme & de lat te hoog leggen
  • Omgaan met alle hedendaagse verwachtingen, eisen en keuzemogelijkheden

 

Bleanded aanpak

We starten met het in kaart brengen van jouw coachvraag; waar wil je graag mee aan de slag? Waar heb jij of hebben anderen last van? Waar en wanneer speelt het? Wat zou je graag willen veranderen of anders willen ervaren?

Hierbij kan het gaan om zaken die zich vooral bij jezelf afspelen. Denk aan het ervaren van stress, een hoge werkdruk, onzekerheid, het gevoel “het nooit goed genoeg te doen”. Het kan ook gaan om zaken die (daardoor) tussen jou en anderen spelen op het gebied van communicatie, jezelf profileren of het regelmatig hebben van conflicten.

Wanneer de vraag en het doel van de coaching duidelijk zijn gaan we samen op zoek naar de puzzelstukjes die hebben geleid tot de knelpunten die je ervaart. Inzicht in je patronen en je denkwijze is een eerste belangrijke stap. We geven je daarbij alle ruimte om je verhaal te doen. Wij geloven dat het vertellen en delen helpt om je (over elkaar tuimelende) gedachten te ordenen en om eventueel oud zeer te verwerken. Inzicht en verwerking geven ruimte en lucht om zaken anders te gaan doen. Vervolgens stellen we vast welke triggers jou gevangen houden in je huidige situatie.

Dan begint het werk voor jou om ook daadwerkelijk te oefenen en uit te proberen hoe je kan veranderen. We helpen je daarbij met concrete tools om zaken op een andere manier te bekijken en aan te pakken. Maar ook met hoe je om kan gaan met reacties van anderen op jouw nieuwe gedrag.

Onze aanpak kenmerkt zich door een grote betrokkenheid en creativiteit als het gaat om het vertalen van gedragsverandering in kleine haalbare stappen en in eigen regie. Het traject is volledig maatwerk en kan variëren van testen (denk aan een stresstest of een perfectionismetest), gedragsmodellen, interessante artikelen, concrete opdrachten maar ook pakkende quotes of (humoristische) filmpjes. Alles om jou te helpen stapsgewijs jouw doel te bereiken!

Wil je hier graag meer over weten? Loop je al langer tegen zaken aan waar je nu eindelijk van wil? Neem dan contact met ons op!

Bleanded Eindhoven

Hedwig

Refelingse Erven 32

5672 TE Nuenen

 

Bel of app:
06 54 91 81 09 (Hedwig)

06 53 55 60 03 (Yvonne)

Bleanded Tilburg

Yvonne 

St. Josephstraat 135

5017 GG Tilburg 

 

Hedwig

Noordstraat 36

5038 EJ Tilburg

 

 

Volg ons