Coaching…

Soms loop je in het werk tegen knelpunten aan waar je zelf niet goed uit kunt komen. Zaken waarbij je leidinggevende je moeilijk kan helpen of die je liever niet bespreekt en waar een coach van buitenaf kan zorgen voor hulp en een frisse blik. Onze coaches hebben veel ervaring met diverse werkgerelateerde thema’s zoals:

  • Het vergroten van zelfvertrouwen
  • Het verlagen van stress & werkdruk
  • Het verbeteren van de communicatie met collega’s, klanten en leidingevende
  • Terugkeer op het werk na een ingrijpende levensgebeurtenis
  • Assertiever en met meer effect communiceren
  • Omgaan met Perfectionisme & de lat te hoog leggen
  • Omgaan met alle hedendaagse verwachtingen, eisen en keuzemogelijkheden

Wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact met ons op! Hieronder alvast een beeld hoe een coachtraject eruit zou kunnen zien

Persoonlijke kracht
Er worden zowel in het werk als privé veel eisen aan ons gesteld! Het valt niet altijd mee om op alle fronten steeds weer bij te blijven, keuzes te maken en te presteren. Wordt het je allemaal soms wat te veel en de druk te hoog? Wij helpen je in dit traject allereerst door goed naar je te luisteren, verhelderende vragen te stellen en patronen in kaart te brengen. Een goed beeld van de huidige situatie maar ook het concreet maken van wat je gewenste doel is (hoe wil je je voelen en gedragen), is een belangrijke eerste stap in onze trajecten.

Zelfinzicht
Het is belangrijk als je vastloopt in je werk of in je werk/privé balans dat je inzicht krijgt in waarom dit gebeurt. Wat is je persoonlijkheid, wat zijn je drijfveren, wat zijn je kwaliteiten, wat zijn je valkuilen, wat zijn je normen en waarden, wat geeft je energie, wat zijn je talenten? Dit inzicht geeft een verklaring voor de problemen maar biedt ook een belangrijk handvat voor de mogelijke oplossingsrichting.  

Veranderkracht
Een knellend patroon, niet lekker in je vel zitten, je wil er vanaf maar hoe? Wij helpen je vanuit inzicht stap voor stap met behulp van diverse methodieken en opdrachten om je blokkades op te heffen en je gedrag en gedachten effectief te veranderen.

Bleanded aanpak

Problemen horen ook bij het leven. Soms loop je door omstandigheden vast en ontstaan knelpunten waarbij kortdurende hulp van een onafhankelijke coach uitkomst kan bieden. De coaches van Bleanded hebben vele jaren ervaring en zijn goed opgeleid in het coachvak Door deze kennis en ervaring kunnen we goed en adequaat inspelen op jouw situatie.

Onze aanpak kenmerkt zich door een grote betrokkenheid en creativiteit als het gaat om het vertalen van gedragsverandering in kleine haalbare stappen en in eigen regie. Door de kleine stappen boek je regelmatig successen waardoor je zelfvertrouwen wordt vergroot en je steeds meer regisseur wordt van je eigen ontwikkeling. Deze uitgangspunten hebben we vertaald in een gevarieerde aanpak in haalbare stappen, gebaseerd op perspectief, prikkelende spiegeling en frequente positieve feedback.

Herken je je in een van bovengenoemde thema’s? Loop je al langer tegen zaken aan waar je nu eindelijk vanaf wil? Neem dan contact met ons op; we denken graag met je mee over een passend coachtraject.