Dat zijn wij…

De Bleanded initiatiefnemers Hedwig Passier (l) en Yvonne Wijgergangs (r) zijn opgeteld al ruim 35 jaar actief in het werkveld van loopbaanadvies, coaching, arbeidsmarkt en persoonlijke ontwikkeling. 

De B van Bleanded staat voor ‘Be’, de beste versie van jezelf! 
Net zoals de lean methodiek geloven wij heilig in continu leren en ontwikkelen. Lean staat bij ons ook voor even mogen ‘leunen’ en voor ‘achterover leunen’ om zaken van een afstand te bekijken. 
Voeg daar een gemixte aanpak  veel persoonlijke, inspirerende en inzichtgevende tools aan toe om in behapbare stappen naar jouw doel te bewegen en je hebt ons beschreven: Bleanded

 

Bleanded ontwikkel jezelf

Hedwig

Als loopbaancoach heb ik een direct lijntje met de arbeidsmarkt en ik kan wel stellen dat die in de afgelopen 10 jaar enorm is veranderd. Om bij te blijven in mijn vak vraagt dit continu werken aan mijn vakkennis en het opdoen van nieuwe technieken, om zowel off- als online meerwaarde te blijven bieden. Voor een dame met in de basis geen digitaal brein soms een behoorlijke uitdaging. Maar mijn lol zit in het vinden van manieren om te leren zonder uitgebreide opleidingen te volgen, zo “LEAN” mogelijk!
Als coach heb ik mogen ervaren dat ieder mens in staat is nieuwe dingen te leren en te veranderen. Voorwaarde is dat je een doel hebt dat voor jou de moeite waard is en dat je wat lef hebt om uit je comfortzone te gaan om dat doel te bereiken. Uiteraard in een veilige omgeving en met volop ondersteuning, waarbij we samen op zoek gaan naar haalbare stappen: ‘je moet het zelf doen maar je doet het niet alleen’
Het vervullen van die ondersteunende en soms prikkelende rol geeft mij dagelijks heel veel voldoening. Een rol die Yvonne en ik vanuit Bleanded steeds verder ontwikkelen om met de nieuwste inzichten mensen als jij op een constructieve en positieve manier op weg te helpen!

Yvonne

De rode draad in mijn werk en opleiding is ​die van Mens, Werk, Organisatie en Klant. Het systeem en de context waarbinnen we werken en leven geeft ons uitdagingen, vormt ons, beproeft ons en inspireert en verrast mij voortdurend.
Het mooiste van mijn vak als coach vind ik het om thema’s die voelen als complexe puzzels, met compassie beter inzichtelijk en voor jou beter hanteerbaar te maken. ‘Als jij verandert, verandert alles!’
In de ruim 20 jaar als Loopbaancoach ben ik met een uitgebreide hoeveelheid organisaties en beroepen van dichtbij in contact gekomen en heb ik de diverse ontwikkelingen actief gevolgd. Ik ben goed in het zien van mogelijkheden en help je graag met praktische handvatten verder naar jouw volgende Loopbaandoel. Mijn loopbaan heeft zich net als van velen gaandeweg gevormd. Ik geloof in toeval, in geluk en in pech. Maar ik geloof ook in kansen zien, in opstaan na tegenslag en regie in eigen hand nemen.
Met Bleanded heeft de mix van wie ik ben en wat ik kan weer een volgende mooie nieuwe vorm gekregen. In samenwerking met Hedwig help ik jou heel graag een volgende (persoonlijke) ontwikkelstap zetten!

 Hedwig

 • NOBCO EIA-Practitioner Coach
 • Noloc Erkend loopbaanprofessional
 • CSR Stresscoach methode
 • Mentaliserend coachen (Het Balkon
 • Psychopathologie in Coaching (Het Balkon) 
 • Lean Greenbelt (IIBLC)
 • Post-HBO LeanTeamCoach (Coachboulevard)
 • Post-HBO Professioneel Coach (Coachboulevard)
 • Post-HBO Loopbaanadviseur (Hoogendijk)
 • Hoger Personeelsmanagement (ISBW)
 • HEAO-Commerciële Economie (Fontys

Yvonne

Bleanded Eindhoven

Hedwig

Refelingse Erven 32

5672 TE Nuenen

 

Bel of app:
06 54 91 81 09 (Hedwig)

06 53 55 60 03 (Yvonne)

Bleanded Tilburg

Yvonne 

St. Josephstraat 135

5017 GG Tilburg 

 

Hedwig

Noordstraat 36

5038 EJ Tilburg

 

 

Volg ons