Bleanded ontwikkel jezelf

 


Dat zijn wij…

Initiatiefnemers Hedwig Passier (l) en Yvonne Wijgergangs (r) zijn opgeteld al ruim 35 jaar actief in het werkveld van loopbaanadvies, coaching, arbeidsmarkt en persoonlijke ontwikkeling. We vinden het belangrijk voortdurend bij te blijven in ons vakgebied. Daardoor is ons werk steeds weer uitdagend en geeft het ons veel plezier! Onze slogan is niet voor niets: bij in je vak, b(l)ij in je loopbaan!

 

 

Hoe Bleanded zijn wij?

Hedwig

Na de HEAO Commerciële Economie heb ik bij ABN AMRO diverse commerciële, leidinggevende functies vervuld. Ik heb daar altijd volop kansen gehad om mezelf verder te ontwikkelen; zowel met cursussen als met diverse functies en taken. In 2004 heb ik besloten als zelfstandig loopbaancoach aan de slag te gaan. Met veel plezier heb ik sindsdien een kijkje in de keukens gekregen van organisaties en functies uit verschillende branches. Zoals CZ, Rabobank, IBN, Postkantoren, Efteling, Catharinaziekenhuis, ROC, Fontys enz. Als loopbaancoach heb ik een direct lijntje met de arbeidsmarkt en ik kan wel stellen dat die in de afgelopen 10 jaar enorm is veranderd. Om bij te blijven in mijn vak vraagt dit continu werken aan mijn vakkennis en het opdoen van nieuwe technieken, om zowel off- als online meerwaarde te blijven bieden. Voor een dame met in de basis geen digitaal brein soms een behoorlijke uitdaging. Maar mijn lol zit in het vinden van manieren om te leren zonder uitgebreide opleidingen te volgen, zo “LEAN” mogelijk!   Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens in staat is nieuwe dingen te leren en te veranderen. Mits je zicht hebt op een perspectief dat je aanspreekt en de verantwoordelijkheid neemt om ergens aan te werken. Voor mij is dat perspectief het ondersteunen van medewerkers in hun proces van ontwikkeling en het zetten van loopbaanstappen,  iets waar ik nog dagelijks heel veel voldoening uit haal!

Yvonne

Als pas afgestudeerde Arbeid & Organisatie Psycholoog ben ik destijds gaan werken in een commerciële, zakelijke setting als Intercedente bij Randstad Uitzendbureau in Rotterdam.  Dat was mijn eerste “Blended” stap. Een wereld van kennis over mensen kwam samen met een wereld van verkoopcijfers en concurrentie. Vervolgens heb ik aan de wieg mogen staan van Randstad HR Solutions en ben ik in 2009 mijn eigen onderneming gestart als (loopbaan)coach en trainer. Gaandeweg heeft de rode draad van Mens, Werk, Organisatie en Klant steeds meer invulling en bagage gekregen. Door vele opdrachten onder andere bij Tilburg University, Fuji, Rabobank, CZ, ORO, Postkantoren, KPN en diverse MKB bedrijven,  alle ontmoetingen binnen het werkveld maar ook door diverse opleidingen. Mijn loopbaan heeft zich net als van velen gaandeweg gevormd. Ik geloof in toeval, in geluk en in pech. Maar ik geloof ook in kansen zien, in opstaan na tegenslag en in regie in eigen hand nemen. Met Bleanded heeft de mix van wie ik ben en wat ik kan weer een volgende mooie nieuwe vorm gekregen. In samenwerking met Hedwig, aangevuld met een waardevol netwerk aan professionals help ik medewerkers heel graag weer een volgende ontwikkelstap te zetten!

Bleanded Eindhoven

+31 6 54 91 81 09

Refelingse Erven 32

5672 TE Nuenen

 

Bleanded Tilburg

+31 6 53 55 60 03

St. Josephstraat 135

5017 GG Tilburg

 

Volg ons