Loopbaanadvies...

Ineens sta je op een punt in je loopbaan waarbij je jezelf afvraagt “wil ik dit werk mijn hele leven blijven doen, of is er iets anders dat beter bij me past?” Of zijn er misschien ontwikkelingen op je werk die maken dat je na moet gaan denken over een alternatieve functie? Op internet vind je talloze vacaturesites, beroepskeuzetesten en er zijn diverse boeken beschikbaar om zelf op onderzoek uit te gaan. Maar in die veelheid van informatie is het vaak heel lastig om tot een concreet actieplan te komen. Onze ervaren loopbaancoaches kunnen je in dit zoekproces ondersteunen. We helpen je om tot een realistisch loopbaanplan te komen en om in de wirwar aan informatie de juiste ingangen te vinden. Hieronder krijg je alvast een beeld hoe zo’n loopbaantraject eruit zou kunnen zien, maar je kunt uiteraard ook een afspraak met ons maken voor meer informatie. 

Zelfinzicht
Werk waar je talenten en drijfveren optimaal worden ingezet, geeft je energie, werkplezier en stimuleert leergierigheid. Om jouw talenten goed in kaart te brengen starten we het loopbaantraject met de loopbaanscan; een uitgebreide set gevalideerde vragenlijsten m.b.t. persoonlijkheid, interesses, competenties en drijfveren. Na afloop ontvang je een uitgebreide rapportage die we samen nabespreken om de rode draad in jouw talenten en competenties te ontdekken.

 

Loopbaandoel
Vervolgens gaan we dieper in op je interesses en maken we op basis van informatie uit de huidige arbeidsmarkt een vertaalslag naar kansrijke functies. We brengen samen in kaart waar de match zit en of er eventueel nog iets nodig is wat je moet ontwikkelen om een dergelijke functie te krijgen. Daarbij is het voor ons een sport om samen met jou te zoeken naar mogelijkheden om dat in een zo kort mogelijke tijd te realiseren. In dit hele proces sta jij aan het roer; jij bepaalt welke keuzes je maakt en welke concessies je eventueel wil doen. Wij ondersteunen je in dit proces met opdrachten, advies en het stellen van goede vragen die jou aan het denken zetten. 

Arbeidsmarktfit
Bij arbeidsmarktfitheid draait het volledig om vinden en gevonden worden. Thema’s die aan bod kunnen komen zijn:

  • Het optimaliseren van je CV (m.b.v. de Bleanded e-module)
  • Het optimaliseren van je profiel op LinkedIn.
  • Vacaturesearch (met toegang tot een vacaturezoekprogramma)
  • Sollicitatiebrief, pitch en sollicitatiegesprekken
  • Netwerkplan

Bleanded aanpak

De adviseurs van Bleanded hebben vele jaren ervaring in het loopbaanvak. We combineren deze ervaring graag met het continu verbeteren van onze aanpak vanuit nieuwe inzichten, ontwikkelingen en technieken. We weten al langer dat ons brein gevoelig is voor complimenten en dat het weerstand en stilstand vertoont bij angst.

We weten ook allemaal dat veranderen het beste gaat in kleine stappen en dat zelf regie hebben mensen sterker maakt. Dat hebben we vertaald in een gevarieerde aanpak in haalbare stappen, gebaseerd op perspectief en frequente positieve feedback.

Ben jij op zoek naar een plan B? Ben je benieuwd wat voor baan het beste bij je past? Neem contact met ons op en we gaan graag met je aan de slag!

Bleanded Eindhoven

Hedwig

Refelingse Erven 32

5672 TE Nuenen

 

Bel of app:
06 54 91 81 09 (Hedwig)

06 53 55 60 03 (Yvonne)

Bleanded Tilburg

Yvonne 

St. Josephstraat 135

5017 GG Tilburg 

 

Hedwig

Noordstraat 36

5038 EJ Tilburg

 

 

Volg ons