Werkgeluktest…

Werkgeluk gaat over het langdurig ervaren van positieve emoties in het werk, zoals plezier, verbondenheid, zingeving en inspiratie. 

Uit onderzoek blijkt dat werkgeluk wordt bepaald door de volgende factoren:

  • Nut & zingeving: met iets bezig zijn dat betekenis heeft en tot direct resultaat leidt waarvan je merkt dat het anderen blij maakt.
  • Uitdaging & flow: je talenten kunnen inzetten, jezelf verbeteren en erkenning krijgen voor je inspanningen
  • Autonomie: de mogelijkheid zelf invloed uit te oefenen op hoe je jouw werk uitvoert.
  • Sociale relaties: het onderhouden van goede relaties op het werk en het delen van positieve momenten
  • Vitaliteit: Kun je je werk thuis goed loslaten? Dat is belangrijk anders laadt je accu onvoldoende op en kan stress en moeheid ontstaan.

Met onderstaande gratis werkgeluktest breng je snel in kaart hoe het staat met jouw werkgeluk, oftewel “hoe blij ben jij in je loopbaan?” 

0%

Ik heb een betekenisvolle loopbaan gevonden

Ik boek concrete resultaten in mijn werk

Ik kan mijn talenten volledig kwijt in mijn huidige functie

Ik word gewaardeerd om mijn inzet & resultaten

Ik mag meedenken over de invulling van mijn werk

Ik heb een goed contact met mijn collega’s

Ik heb een goede werk-privé balans

Test werkgeluk
Volop werkgeluk!

Gefeliciteerd! Zo te zien ervaar jij volop werkgeluk en verwacht je de komende jaren meer dan voldoende uitdaging en plezier te hebben om in flow te blijven! Mocht je over een tijdje merken dat het gevoel van werkgeluk af begint te nemen, kijk dan eens welke van bovengenoemde factoren “begint te schuren”. En heb je de behoefte daar met een onafhankelijke partij over te sparren, voel je vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!
Jouw werkgeluk vertoont wat barstjes...

Er lijken wat barstjes te zitten in de mate waarin je werkgeluk ervaart. Ervaar je dat zelf ook? Je doet deze test waarschijnlijk met een reden… Als je naar bovengenoemde factoren kijkt, is het jou dan helder waar de barstjes precies zitten? Heb je er al over nagedacht hoe je hiermee om wil gaan? Mocht je het fijn vinden om hier met een onafhankelijke partij over te sparren, voel je vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!
Oei... jouw werkgeluk lijkt ver te zoeken!

Oei… werkgeluk lijkt bij jou ver te zoeken. Wat ontzettend jammer en wat knap dat je het nog volhoudt! Als je bovengenoemde factoren bekijkt, wordt het je dan duidelijk waar het allemaal schuurt in je huidige baan? En wil je hier graag verandering in aanbrengen? Gun jezelf meer werkgeluk en neem vrijblijvend contact met ons op; wij denken graag met je mee!

Bleanded Eindhoven

+31 6 54 91 81 09

Refelingse Erven 32

5672 TE Nuenen

 

Bleanded Tilburg

+31 6 53 55 60 03

St. Josephstraat 135

5017 GG Tilburg

 

Volg ons