Test talentmanagement…

Om te werken aan organisaties die goed zijn voor de mens, de winstgevendheid én maatschappij, is het van belang om talentmanagement te bekijken vanuit de bril van verspilling rondom het menselijk kapitaal. In iedere organisatie worden kostbare middelen verspild door het niet optimaal inzetten van talent van medewerkers, communicatieruis, weerstand tegen veranderingen of overbelasting. De LEAN filosofie kent 7 vormen van verspilling. Wij hebben deze vormen: Transport, Voorraad, Beweging, Wachttijd, Overproductie, Overbewerking, en Fouten vertaald naar menselijke talentverspillingen. Wilt u weten hoe dit in uw organisatie zit? Met deze test brengt u de mate van talentverspilling in kaart.

0%

Hoe groot is uw VOORRAAD aan onbenut talent?

In welke mate komen uw medewerkers in BEWEGING?

WACHTEN uw medewerkers te lang met het updaten van hun vaardigheden?

Vraagt OVERPRODUCTIE teveel van uw medewerkers?

Is er ten aanzien van regels en protocollen sprake van OVERBEWERKING?

Worden er FOUTEN gemaakt doordat medewerkers op de verkeerde plek zitten?

Verloopt het TRANSPORT van informatie vlekkeloos?

Quickscan talentverspilling
Gefeliciteerd! In uw organisatie wordt het ontwikkelvermogen optimaal benut!

Om verspilling van talent en stilstand binnen uw organisatie te voorkomen heeft de samenwerking en de ontwikkeling van medewerkers in hun vak en hun loopbaan binnen uw organisatie structureel grote aandacht. De perfecte aanpak om er voor te zorgen dat medewerkers qua kennis, competenties en motivatie optimaal presteren om uw klant van vandaag en morgen te bedienen! Zijn er uitzonderingen op de regel of wilt u kijken hoe u dit kan “vasthouden”; neem contact met ons op. We komen graag vrijblijvend langs om hierover van gedachten te wisselen.
Mooi! Het onderwerp staat frequent op de agenda en medewerkers krijgen volop kansen zich te ontwikkelen

In deze tijd waarin de wereld om ons heen niet bepaald stilstaat heeft u een goede keuze gemaakt om het thema ontwikkeling en aansluiting qua kennis, competenties en motivatie regelmatig te bespreken. En om uw medewerkers continu kansen te bieden zich verder te ontwikkelen. Merkt u dat ontwikkeling bij een aantal medewerkers stagneert, of wilt u graag een individuele medewerker een ontwikkeltraject aanbieden, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.
Werk aan de winkel! Om uw medewerkers optimaal in te zetten en de achterdeur dicht te houden, wordt het tijd om ontwikkeling op de agenda te zetten!

In deze tijd waarin de wereld om ons heen niet bepaald stilstaat is het belangrijk het thema ontwikkeling en aansluiting qua kennis, competenties en motivatie regelmatig terug te laten komen. En om uw medewerkers continu kansen te bieden zich verder te ontwikkelen. Merkt u dat het onderwerp ontwikkeling onvoldoende leeft of merkt u dat talenten vertrekken, dan komen we graag een keer langs om met u hierover te sparren. Neem contact op via onderstaande knop.
nog uitwerken
nog uitwerken

Share your Results:

Bleanded Eindhoven

+31 6 54 91 81 09

Refelingse Erven 32

5672 TE Nuenen

 

Bleanded Tilburg

+31 6 53 55 60 03

St. Josephstraat 135

5017 GG Tilburg

 

Volg ons