Test Duurzame inzetbaarheid…

Vul de volgende vragen in en krijg snel antwoord op de vraag: hoe Duurzaam inzetbaar ben jij? 

0%

Wanneer heb je voor het laatst een nieuwe vaardigheid geleerd?

Wanneer heb je voor het laatst nieuwe kennis opgedaan?

Beschik je over alle kennis en vaardigheden voor je huidige functie?

Ik verwacht dat mijn baan over 5 jaar....

Test Hoe "bij" ben jij in je vak?
Pauzeknop ingedrukt?

Je knippert twee keer met je ogen en voor je het weet zijn er alweer twee jaar voorbij.. je was er ook wel even klaar mee toch? Nieuwe kennis en vaardigheden leren? Aan de andere kant kriebelt het wel… je weet dat je weer aan de bak moet om “bij” te blijven in je baan. Tijd om je weer eens te gaan verdiepen in de eisen van deze tijd: is je kennis nog up- to--date? En hoe zit het met je vaardigheden in deze tijd van samenwerken en automatisering: kun je daar ook een opfriscursus in gebruiken? Wij zien dat de markt en de eisen van klanten continu veranderen. En dat vraagt van iedereen blijvend werken aan je professionele ontwikkeling. Maar wees gerust; je praat niet over een volledige studie. Vaak volstaan korte cursussen of trainingen om je skills weer op het gewenste niveau te brengen. Op onze pagina Tips & links vind je bij het kopje "leren & ontwikkelen" een aantal aanbieders van talloze, interactieve online trainingen. Zowel gratis als zeer betaalbaar met erkende certificaten. Wij denken hierin graag met je mee en zorgen dat je het geleerde prima in de praktijk kunt brengen. Neem vrijblijvend contact met ons op!
Beetje vastgeroest?

Wat vliegt de tijd… voor je het weet ben je jaren verder! Wij snappen als geen ander dat je al die jaren niet bepaald stil hebt gezeten! Maar ja, de tijden veranderen, klanten stellen andere eisen, automatisering speelt een steeds grotere rol… dus wil je “bij” blijven en je kennis & vaardigheden weer op peil brengen, zal je toch aan de slag moeten met je professionele ontwikkeling. We begrijpen dat je hier tegenop kunt zien. Een studie oppakken of een training volgen, waar haal je de tijd vandaan? En het onthouden gaat ook al niet meer zo makkelijk.... Wij zijn er van overtuigd dat iedereen ongeacht leeftijd en ongeacht de “roestige bovenkamer” in staat is nieuwe kennis en vaardigheden aan te leren. Als je dat écht wil en de noodzaak er van inziet. Wij kunnen je daar bij helpen, zodat jezelf ontwikkelen ook weer leuk wordt. We zoeken naar manieren die met zo min mogelijk inspanning een zo goed mogelijk resultaat opleveren. Zodat jij weer helemaal van deze tijd bent en soepel mee kunt in de huidige eisen van je baan. Overtuigd dat je je eigen toekomst op de agenda moet zetten? We horen graag van je via onderstaande contactknop! P.S. Heb je de neiging dit soort acties die in het belang zijn van je eigen toekomst steeds uit te stellen? Bij Tips & links vind je bij het kopje "in balans" een grappig en interessant filmpje over uitstelgedrag dat laat zien dat je niet te enige bent!
Goed bezig!

Complimenten! Je bent helemaal “bij” om aan de huidige eisen van je baan te voldoen. En je realiseert je dat stilstand achteruitgang betekent, zeker in deze tijd waarin de eisen van de klanten continu veranderen en de automatisering alsmaar toeneemt. Houd deze spirit vast! Je kunt een punt bereiken waarop je het gevoel hebt uitgeleerd te zijn of geen uitdaging meer vindt in je werk. Dan is het van belang na te denken over een volgende loopbaanstap. Wist je dat verveling in het werk (boreout) dezelfde klachten op kan leveren als teveel spanning (burnout)? Kijk ook eens op onze Tips & links pagina bij het kopje "in balans" voor een interessant artikel over boreout. Mocht het beginnen te kriebelen, wacht niet te lang met in actie komen. En kun je wel wat hulp gebruiken om de uitdaging in je huidige baan terug te vinden of bij het kiezen van een goede vervolgstap, gaan we daar graag met je over in gesprek. Klik op onderstaande contactknop en laat je gegevens achter; je hoort snel van ons!
voor het geval we nog een resultaat willen
en eventueel nog 1

Bleanded Eindhoven

+31 6 54 91 81 09

Refelingse Erven 32

5672 TE Nuenen

 

Bleanded Tilburg

+31 6 53 55 60 03

St. Josephstraat 135

5017 GG Tilburg

 

Volg ons