Netwerkpartners…

Guido Geenen

Het boeiende van loopbaantreinen is dat deze vaak niet het spoor volgen, dat passagiers aan het begin van de rit voor ogen hebben. Zo ook mijn trein. Na eerst als jurist (bij EZ) en daarna in verschillende rollen als leidinggevende binnen de commerciële dienstverlening actief te zijn geweest, ben ik 13 jaar geleden een heel nieuw spoor opgegaan: dat van trainer/coach. Aanvankelijk in loondienst, vanaf 2010 als zelfstandig ondernemer.

Als we het hebben over de B van Bleanded (‘Wees de Beste versie van jezelf’) dan hebben deze laatste 2 stappen mij daar heel erg dichtbij gebracht. Ik ervaar het als een enorme rijkdom dat ik iedere dag weer mijn werk met zoveel plezier en voldoening kan doen. Gedreven door deze ervaring, probeer ik mijn coachees zoveel mogelijk te inspireren ook op perron B in te stappen…

Het mooie van de Bleanded aanpak is dat je op een heel gevarieerde wijze en binnen relatief korte tijd een heel goed inzicht krijgt waar je nu staat in je loopbaan en hoe je concreet kunt voorsorteren op mogelijke nieuwe sporen. Waarbij alles erop gericht is jou het stuur over jouw werk en/of leven in eigen handen te laten houden.

Bleanded Eindhoven

+31 6 54 91 81 09

Refelingse Erven 32

5672 TE Nuenen

 

Bleanded Tilburg

+31 6 53 55 60 03

St. Josephstraat 135

5017 GG Tilburg

 

Volg ons